Єдина Країна! Единая Страна!
Середа, 15.05.2024, 20:38
Головна Реєстрація
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Портфоліо

Електронні портфоліо

Наше опитування
Підвищення кваліфікації вчителя - це ...
Всего ответов: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Обговорення

Обговорення


Фестиваль навчальних проектів


Арт фестиваль комп'ютерної графіки
Форма входу
Друзі сайту

МОН


Управління освіти


ПедПреса


Дистанційна підтримка освіти школярів


Вільна шкільна бібліотека


КОІПОПК


МАН


Блог вчителів інформатики


Блог мо вчителів фізики

Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Головна » 2016 » Лютий » 21 » майстер-клас для заступників директорів загальноосвітніх навчальних закладів із навчально-виховної та виховної роботи
00:37
майстер-клас для заступників директорів загальноосвітніх навчальних закладів із навчально-виховної та виховної роботи

     18.02.2016. методичний кабінет управління освіти виконавчого комітету Фастівської міської ради провів на базі Фастівського НВК «Ліцей інформаційних технологій – Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ст.№9» майстер-клас для заступників директорів загальноосвітніх навчальних закладів із навчально-виховної та виховної роботи на тему «Віртуальний методичний кабінет як дієвий центр методичної та навчально-виховної роботи закладу».

     Завідувач міським методичним кабінетом Хмельницька Т.В. виступила з доповіддю на тему «Управління змінами в системі освіти: вимоги сучасності». Про вплив інформаційних та інтернет-технологій на формування освітнього інформаційного середовища у своєму виступі «Освіта в інформаційному просторі – інформаційний простір в освіті» розповіла методист методичного кабінету Єзан І.С.

      Своїм досвідом із присутніми поділились заступники директора НВК:  Срібний О.М. – «Створення банку даних  нормативно-правової, програмно-методичної інформації та забезпечення інформаційної підтримки навчального закладу»; Гривачова А.Б. – «Шкільний сайт як інтернет-представництво навчального закладу у відкритому інформаційно-освітньому середовищі»;  Баришполь М.В. – «Координація виховної роботи НВК засобами інформаційно-комунікаційних технологій»; учитель української мови та літератури  НВК Осадча О.В. – «Реалізація завдань патріотичного виховання учнів методом проектів».

             

 

Переглядів: 570 | Додав: scholian | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: