Єдина Країна! Единая Страна!
Четвер, 28.03.2024, 23:04
Головна Реєстрація
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Портфоліо

Електронні портфоліо

Наше опитування
Підвищення кваліфікації вчителя - це ...
Всего ответов: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Обговорення

Обговорення


Фестиваль навчальних проектів


Арт фестиваль комп'ютерної графіки
Форма входу
Друзі сайту

МОН


Управління освіти


ПедПреса


Дистанційна підтримка освіти школярів


Вільна шкільна бібліотека


КОІПОПК


МАН


Блог вчителів інформатики


Блог мо вчителів фізики

Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » 2017 » Березень » 9 » науково-практична конференція «Психологічні та духовні ресурси особистості для побудови міжособистісної та соціальної позитивної взаємодії».
10:18
науково-практична конференція «Психологічні та духовні ресурси особистості для побудови міжособистісної та соціальної позитивної взаємодії».

01 березня в приміщенні НВК «Ліцей інформаційних технологій - СЗШ І-ІІІ ст..№9» відбулася науково-практична конференція «Психологічні та духовні ресурси особистості для побудови міжособистісної та соціальної позитивної взаємодії».

Організаторами конференції виступили управління освіти виконавчого комітету Фастівської міської ради та міський методичний кабінет, громадська рада з питань співпраці із Церквами та релігійними організаціями Міністерства освіти і науки України, комісія у справах освіти та виховання УГКЦ, київська батьківська християнська асоціація «Алетея» та навчальний центр «Дерево життя», що функціонує в Києві.

Під час конференції організатори намагалися представити важливість побудови конструктивного діалогу в сучасних умовах з метою втілення його в закладах освіти, розглядали можливість розвитку позитивної взаємодії в навчально-виховному процесі – зокрема, через викладання предметів духовно-морального спрямування.

З вітальним словом та молитвою до присутніх звернувся один із організаторів, ідейний натхненник даної конференціїо. Віталій Марцинюк– настоятель парафіїсв. вмч. Димитрія. Він наголошував на тому, що розвиток духовності в сучасному суспільстві є першочерговою задачею. І до цих процесів обов’язково повинні долучатися релігійні громади. Адже державі з даними процесами – вихованням цілісної свідомої особистості – без допомоги церкви справитися буде дуже важко.

Звернулася до присутніх також заступник міського голови з гуманітарних питань Олена Давиденко. Вона подякувала організаторам за їх роботу та наголосила на тому, що сьогодні представники релігійних громад є тією рушійною силою, тим важелем, якого так не вистачає сучасному суспільству.

Сестра Христофора Буштин говорила на конференції про взаємодію школи, сім’ї та церкви у вихованні дитини, о.Петро Майба – про виховання гармонійної особистості через взаємодію різних соціальних інститутів у процесі організації дозвілля, Оксана Сенчук, педагог- психолог та сімейний консультант – про діяльність Громадської ради при Міністерстві

освіти і науки України та її значення для розвитку християнської етики, Ірина Максименко, педагог та релігієзнавець, про психолого-педагогічні підходи у формуванні духовно зрілої особистості, здатної до побудови позитивної взаємодії.

Під час конференції відбувся психолого педагогічний тренінг-практикум «Вчимося позитивної взаємодії». Учасники також мали змогу поспілкуватисяі з організаторами, задати запитання, подискутувати та зав’язати корисні та цікаві знайомства.

Переглядів: 466 | Додав: scholian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: