Єдина Країна! Единая Страна!
Середа, 24.04.2024, 10:00
Головна Реєстрація
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Портфоліо

Електронні портфоліо

Наше опитування
Підвищення кваліфікації вчителя - це ...
Всего ответов: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Обговорення

Обговорення


Фестиваль навчальних проектів


Арт фестиваль комп'ютерної графіки
Форма входу
Друзі сайту

МОН


Управління освіти


ПедПреса


Дистанційна підтримка освіти школярів


Вільна шкільна бібліотека


КОІПОПК


МАН


Блог вчителів інформатики


Блог мо вчителів фізики

Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Головна » 2017 » Січень » 25 » презентація творчого проекту "Правдивий із самим собою"
17:11
презентація творчого проекту "Правдивий із самим собою"

       12 січня 2017 року у Фастівській  ЗОШ І-ІІІ ст. №3 відбулася презентація творчого проекту "Правдивий із самим собою", присвяченого видатному українському письменнику Степану Васильченку. На заході були присутні, зокрема, вчителі української мови і літератури, бібліотекарі міських шкіл, методисти методичного кабінету управління освіти Соловйова Н.М. та Чиженко С.П.

        Над створенням проекту під керівництвом учителів української мови й літератури Гевко Алли  Євгенівни та Будової Алли Олексіївни працювали учні 9 класу Лавровська Ольга, Сиворакша Анжеліка, Микитенко Максим, Дьорнер Елізабет, Дросенко Володимир, Чередніченко Вікторія, Менчура Світлана. Було досліджено творчий та життєвий шлях письменника, особливу увагу було приділено  періоду його життя на Фастівщині, а саме, на Заріччі. Тож і не дивно, що вулиця, на якій знаходиться ЗОШ І-ІІІ ст. №3, нині носить ім'я Степана Васильченка.  

       З великим інтересом слухали присутні історика-краєзнавця, колишнього  випускника школи Дросенка Володимира Івановича, який поділився результатами свого дослідження з цієї проблеми.

      Протягом багатьох років у школі ставляться вистави за мотивами творів С.Васильченка. В рамках представленого проекту учні 10 класу Бондар Дмитро, Пінчук Катерина, Денефельд Анна теж представили до уваги глядачів одноактівку «На перші гулі», а одинадцятикласниці Мельник Дар’я та Сич Аліна прикрасили п’єсу  акапельним співом.

      Гарна пісня пролунала  також у виконанні колишньої випускниці школи Чиженко Світлани Петрівни та вчителя української мови й літератури ЗОШ І-ІІІ ст. №7 Жуковської Надії Олександрівни. А випускниця ЗОШ І-ІІІ ст. №3, нині завгосп школи Дорожкіна В.С., яка свого часу була активним учасником художньої самодіяльності, прочитала один із віршів М. Алігер.

       Цікаво і незвично бібліотекар школи Ковалюк Людмила  Леонідівна презентувала  глядачам думу-казку С.Васильченка "Ось і Ась", тема якої і нині є дуже актуальною. Ілюстрації до твору створили учні школи.

       Проведений захід засвідчив, що в ЗОШ І-ІІІ ст. №3 плекаються і примножуються традиції, в тому числі, й ті, що пов'язані з творчістю великого майстра слова Степана Васильченка.

Переглядів: 473 | Додав: scholian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: