Єдина Країна! Единая Страна!
Субота, 20.04.2024, 02:42
Головна Реєстрація
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Портфоліо

Електронні портфоліо

Наше опитування
Підвищення кваліфікації вчителя - це ...
Всего ответов: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Обговорення

Обговорення


Фестиваль навчальних проектів


Арт фестиваль комп'ютерної графіки
Форма входу
Друзі сайту

МОН


Управління освіти


ПедПреса


Дистанційна підтримка освіти школярів


Вільна шкільна бібліотека


КОІПОПК


МАН


Блог вчителів інформатики


Блог мо вчителів фізики

Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Головна » 2017 » Лютий » 23 » Семінар-практикум для вчителів основ здоров’я «Формування здоров'язберігаючих життєвих навичок спрямованих на розвиток здоров’язбережувальни
17:17
Семінар-практикум для вчителів основ здоров’я «Формування здоров'язберігаючих життєвих навичок спрямованих на розвиток здоров’язбережувальни

       Семінар-практикум для вчителів основ здоров’я «Формування здоров'язберігаючих життєвих навичок спрямованих на розвиток здоров’язбережувальних компетентностей учнів» відбувся 21 лютого 2017 року в ЗОШ I-III ст.№1. Роботу семінару розпочала методист міського методичного кабінету Чиженко С.П. яка ознайомила присутніх з теоретичними аспектами впровадження сучасних методів навчання для формування здоров’язберігаючих компетенцій а також,підкреслила, що завдання вчителя – наповнити життя дитини змістом, зберегти здоров'я, сформувати здоров’язбережувальну компетентність учнів (здатність зберігати фізичне, соціальне, психічне й духовне здоров'я – своє та інших людей). Педагог має привернути увагу учнів до проблеми, надати переконливу інформацію про ступінь ризику, висунути аргументи на користь безпечної поведінки, допомогти виробити навички такої поведінки, створити ситуацію психологічного комфорту й захищеності. Під час семінару відбулася презентація досвіду роботи вчителя основ здоров’я ЗОШ I-III ст. №1 Бараненко Л.С.

       Цікаво пройшов урок у 5 класі « Взаємодопомога у родині». Діти разом з Людмилою Станіславівною розглянули ситуації , які відбуваються у повсякденному житті, стосунки між батьками і дітьми, продемонстрували свої уміння і навички у вирішенні завдань, запропонованих учителем.

       Досвідом роботи з учасниками семінару « Колективний пошук шляхів підвищення ефективності викладання предмета "Основи здоров’я" за рахунок впровадження нових педагогічних методик і технологій навчання» поділилися вчителі основ здоров’я ”ЗОШ №2 Криволап О.Л. та вчитель НВК.ЛІТ «СЗОШ №9» Хіхлушко І.А.

       Під час обговорення та підведення підсумків учасниками семінару були прийняті методичні рекомендації.

Переглядів: 464 | Додав: scholian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: