Єдина Країна! Единая Страна!
Четвер, 25.04.2024, 03:13
Головна Реєстрація
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Портфоліо

Електронні портфоліо

Наше опитування
Підвищення кваліфікації вчителя - це ...
Всего ответов: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Обговорення

Обговорення


Фестиваль навчальних проектів


Арт фестиваль комп'ютерної графіки
Форма входу
Друзі сайту

МОН


Управління освіти


ПедПреса


Дистанційна підтримка освіти школярів


Вільна шкільна бібліотека


КОІПОПК


МАН


Блог вчителів інформатики


Блог мо вчителів фізики

Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Головна » 2017 » Січень » 17 » заняття школи резерву керівних кадрів на тему «Ефективне управління системою методичної роботи в закладі – основа розвитку творчості педагог
14:49
заняття школи резерву керівних кадрів на тему «Ефективне управління системою методичної роботи в закладі – основа розвитку творчості педагог

       16 січня 2017 року на базі  загальноосвітньої  школи І-III ст. №2  відбулося заняття школи резерву керівних кадрів на тему «Ефективне управління системою методичної роботи в закладі – основа розвитку творчості педагогів». Заняття розпочалося з виступу методиста методичного кабінету Чиженко Світлани Петрівни, яка наголосила, що  методична робота - це систематична колективна та індивідуаль­на діяльність педагогічних працівників, спрямована на удоскона­лення їхньої кваліфікації та професійної майстерності. Система науково-методичної роботи з педагогічними кадрами має спрямовуватися на формування професійно-педагогічної культури педагогів,   продукування нових педагогічних ідей, технологій, узагальнення та поширення перспективного педагогічного досвіду. Вона покликана задовольнити потреби розвитку й оновлення навчального закладу, а також інтереси педагогічних колективів у постійному підвищенні фахового рівня відповідно до кон'юктури ринку педагогічної праці виступати засобом соціального захисту і забезпечувати потреби розвитку освіти у висококваліфікованих конкурентоспроможних спеціалістах.

        Заступник директора з науково-методичної роботи Ткачук Тетяна Анатоліївна презентувала організаційно-педагогічну структуру закладу, досвід управління та планування його системи діяльності. До уваги присутніх Тетяна Анатоліївна представила всі типи планів школи, розкрила структуру та технологію їх складання. Ознайомила з функціями управлінської діяльності, генеруванням і реалізацією педагогічних інновацій та освітніх ініціатив у навчальному закладі.

       Одним із завдань методичної роботи в школі на сучасному етапі є активізація творчих здібностей учителів. Адже сьогодення ви­магає високопрофесійного вчителя, педагога-творця.

       У ході заняття відбулася презентація досвіду роботи « Шляхи підвищення професійної компетентності вчителя», вчителя української мови і літератури, вчителя-методиста, керівника обласної школи передового педагогічного досвіду «Формування ІКТ компетентностей на уроках української мови і літератури» Демченко Жанни Володимирівни  та  заступника директора з початкової освіти зош№2,  вчителя початкових класів,вчителя-методиста, Олійник Людмили Миколаївни «Управління   реалізацією  розвивальної  технології "Росток». 

        Підсумком заняття було практичне завдання «Мої перші кроки на посаді заступника з науково- методичної роботи».    

        

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 353 | Додав: scholian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: